Wij geloven in oplossingen die niet schadelijk zijn voor jouw gezondheid, of die van je huishouden

PestiNext, een écht familiebedrijf dat vanaf 2012 actief is in ongediertebestrijding en preventie zonder giftige chemicaliën. Dat zijn wij. Daar waar nodig adviseren wij als laatste om insecticiden te gebruiken.

Over ongediertebestrijding Pestinext

Wij geloven in oplossingen die niet schadelijk zijn voor jouw gezondheid, of die van je huishouden

PestiNext, een écht familiebedrijf dat vanaf 2012 actief is in ongediertebestrijding en preventie zonder giftige chemicalien. Dat zijn wij.

Als gediplomeerd ongediertebestrijder bieden wij:

Gifvrije oplossingen

Duurzame oplossingen

Millieuvriendelijke oplossingen

Gezondheid veilige producten

Geen dode beesten in huis

Insecticiden alleen als het niet anders kan

Onze passie

Mensen helpen met duurzame, milieuvriendelijke toepassingen & oplossingen tegen diverse soorten ongewenste beesten, dat is onze passie. In ons blog geven wij jou informatie over verschillende soorten ongewenste beestjes, en onze visie die tot een duurzame oplossing leiden.

Bij PestiNext Pest Control Solutions krijg jij advies over ongedierte en de daarbij behorende producten. Er kan veel overlast van ongewenste beestjes voorkomen worden door te weten wat de oorzaken zijn en wat nog veel belangrijker is, wat jij er zelf aan kunt doen.

Jou duidelijke informatie geven, dat is onze doelstelling. Zo kun jij direct aan de slag om snel en met de juiste informatie van jouw ongedierteprobleem af komen.

Klanten over onze producten

Onze ongedierte experts

Wanneer jij jezelf bewust wordt, eerlijk advies krijgt en de juiste informatie over toepassingen krijgt, zal er ook voor jouw probleem een duurzame en gifvrije oplossing voordoen. De middelen waarover wij informatie bieden, gebruiken we zelf ook in de praktijk.

Ongediertepreventie ligt ons beter in de mond dan ongediertebestrijding. Voorkomen is immers beter en vaak goedkoper dan bestrijden.

Met de juiste kennis en hulpmiddelen worden vaak betere resultaten bereikt dan met giftige chemische bestrijdingsmiddelen. Overlast van ongewenste beestjes dien je bij de oorzaak aan te pakken, en niet met symptoombestrijding. Daarnaast is het nog beter voor jouw gezondheid en die van je huishouden.

Teamfoto Pim

Pim

Mijn naam is Pim van Iersel. Ik werk fulltime in ons familiebedrijf en ben verantwoordelijk voor het behandelen van bestellingen, het opgeruimd en netjes houden van onze werkruimte en het bijhouden van verpakkingsmaterialen. Het is mijn passie om alles goed te verpakken zodat de spullen netjes bij onze klanten aankomen.
Teamfoto Francois

Francois

Mijn naam is François van Iersel. Ik ben sinds 2012 professioneel bestrijder van ongedierte en volg regelmatig bij- en nascholing. Het is mijn passie om ongedierte problemen op te lossen zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Ik heb 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie waar ongediertepreventie hoog in het vaandel staat.
Teamfoto Pranom

Pranom

Mijn naam is Pranom van Iersel-Jajingdee. Naast mijn huishoudelijke werkzaamheden werk ik mee in ons familiebedrijf. Ik ben een echt manusje van alles en sta de heren bij met administratief werk, bestellingen klaarzetten en algehele hygiëne. Het is mijn passie om alles opgeruimd en netjes te houden. Dat is waar optimale ongediertepreventie mee begint.

Onze tips gratis in je mailbox ontvangen?

Is de overlast te groot? Raadpleeg de juiste informatie

Een ongedierteplaag kan behoorlijke gevolgen hebben voor je huis.

Heb je alles geprobeerd en blijft het probleem bestaan?

Raadpleeg de hulp van een professional.